MHCC zoekt enthousiaste trainer

De TC is op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze hockeyclub, die wil meehelpen om de spelers van MHCC naar een hoger niveau te brengen. Dit kan een ervaren hockeytrainer zijn, maar ook een  student van een sportopleiding die ervaring heeft met het geven van trainingen.

Een van de speerpunten van de TC is het verder professionaliseren van de trainingen. Het professionaliseren van de trainingen leidt tot:

  • verhoging van trainings- en spelplezier
  • betere prestaties en daardoor meer spelplezier.
  • een positieve en professionele uitstraling van de club.
  • interne opleidingsmogelijkheden voor beginnende/overige trainers (train-de-trainer).
  • meer eenduidigheid in de trainingen en trainingsopbouw.
  • In 2016 waren we binnen de club gestart met professioneel trainster Marloes Seigers. Ondanks dat zowel de club als de trainster positief waren, bleek zij na de zomervakantie geen ruimte meer te hebben voor de trainingen in Coevorden. Omdat de TC de meerwaarde van (semi) professionele trainer inziet is zij nu weer op zoek naar een trainer die beschikbaar is vanaf 1 maart 2018.

    Fred van Lunen van de TC kan je meer informatie geven. Hij is te bereiken op 06 2295 7729 of per mail TC@mhccoevorden.com