16 februari vriendentraining

Wat is er nu leuker om je vriend of vriendin te laten zien dat hockey een hele leuke teamsport is?
Daarom organiseert MHCC op vrijdag 16 februari een speciale vrienden- en vriendinnentraining.
Alle D, E en F-leden mogen dan een vriend of vriendin meenemen naar hun eigen training.

De training wordt gegeven door de eigen trainer samen met verschillende hulptrainers. Na afloop is er voor alle kinderen wat te drinken en iets lekkers.
De trainers hebben afgelopen vrijdag tegen de kinderen gezegd dat ze volgende week iemand mee mogen nemen.

Vrienden- en vriendinnentraining
Tijdens de speciale introductietraining maken de kinderen kennis met hockey samen met hun vriendje of vriendinnetje. Ze leren over het spel, over de techniek en doen leuke oefeningen. Doel van de vrienden- en vriendinnentraining is om meer jeugdleden te werven.

Graag extra sticks meenemen
De vriendjes die meekomen moeten zaal-sportschoenen aan en natuurlijk lekker zittende kleding. We hebben sticks, maar als je een extra stick hebt neem die dan mee naar de training, dan hebben we zeker genoeg.

Informatieboekje
Na afloop van de training krijgen de vriendjes en vriendinnetjes een kaartje mee en een informatieboekje over hockey bij MHCC. De boekjes liggen ook op de tribune, voor ouders die evt. mee zijn gekomen.