Coaches

Coaches

Voor de coaches zijn drie handleidingen beschikbaar, te weten:

– Klik hier voor de handleiding voor de Jongste Jeugd wedstrijden
– Klik hier voor de handleiding voor de Junioren wedstrijden
– Klik hier voor de handleiding voor de Senioren wedstrijden

Let op, bij de Jongste Jeugd wedstrijden zal niks veranderen.
Zij blijven hun Digitale Wedstrijd Formulier invullen, zoals zij reeds gewend zijn te doen!!

Wat moet je als coach weten en waar moet je op letten:
– Zorg dat de MHCC bekend is met jouw actuele mail adres en mobiele telefoonnummer. Is deze gewijzigd, of denk jij dat de MHCC niet over de correcte gegevens van jouw beschikt, geef dit dan zo spoedig mogelijk door via secretariaat@mhccoevorden.com!!!!!!
– Per mail en/of SMS ontvang je vanuit de MHCC een uniek lidnummer en inlogcode. Deze code is persoonlijk en dien je te gebruiken bij alle door jouw te coachen wedstrijd. Bewaar deze code goed (in bijvoorbeeld je mobiele telefoon).
– Voor aanvang van de wedstrijd dienen de BEIDE coaches (uit en thuis) hun spelerslijst digitaal te hebben ingevuld. Is dit NIET gebeurt, dan kan een scheids besluiten de wedstrijd niet te laten starten. Zorg dat je één dag voor de wedstrijd de spelerslijst hebt ingevuld door in te loggen met de aan jou toegezonden lidnummer en wachtwoord. Inloggen doe je door te klikken op het LISA logo, geheel rechts op de homepage van www.mhccoevorden.com.
– Voor elke wedstrijd ontvang je per mail/SMS een uniek ‘verificatie code’. Deze code is wedstrijd gebonden en dien je na de wedstrijd aan de scheidsrechters te geven. Zij loggen met behulp van deze code in en voeren hiermee de uitslag en eventuele kaarten/opmerkingen in. De scheidsrechters hebben deze code van zichzelf dus niet.
– Let op, veel scheidsrechters moeten zelf direct na hun gefloten wedstrijd spelen. Zorg dat je direct na de wedstrijd de beide scheidsrechters laat inloggen om de wedstrijd digitaal af te handelen. Neem ook gelijk de coach van de tegenpartij mee.
– Neem direct ná de wedstrijd ga je met beide scheidsrechters en coach mee naar de PC in het clubhuis (vraag wel even aan een barmedewerker of jij even achter de bar mag). Ga naar de website www.mhccoevorden.com en klik op de LISA link geheel rechts op de homepage. Laat vervolgens eerst de beide scheidsrechters hun gegevens verwerken. Als de beide fluitisten gereed zijn selecteer je de optie ‘ik ben aanvoerder/coach’ en doorloop de stappen zoals aangegeven in de handleiding voor coaches, zoals je middels de bovenaanstaande links kunt downloaden.
Let op, je kunt ook via de smartphone inloggen en wel via:
www.mhccoevorden.com/formulier

TIP 1. Wacht niet met het invullen van de gegevens in LISA. Doe dit direct NA de wedstrijd, want of de scheidsrechters moeten zelf nog spelen of de coach van de uit spelende partij gaat reeds naar huis.

TIP 2. Vraag ook eens aan een coach van de jongste jeugd, zij maken al langer gebruik van de DWF.

FAQ’s vinden jullie hier.

De website van de DWF vinden jullie hier.

Mochen jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met:
Ronald Braakman (mob. 06-15829153 of ronbra@home.nl) – coördinator DWF voor de MHCC
Kest Kooiker (mob. 06-3837970 of kkooiker@home.nl) – zaalcommissaris
Pim van de Griend (mob. 06-53865147 of ambergriend@home.nl) – wedstrijdsecretariaat senioren
Mieke de Vries (tel. 0524-518624 of mieke@zod.nl) – wedstrijdsecretariaat junioren