Scheidsrechters

Voor de scheidsrechters zijn twee handleidingen beschikbaar, te weten:

Klik hier voor de handleiding voor de scheidsrechters bij Junioren wedstrijden
Klik hier voor de handleiding voor de scheidsrechters bij de senioren wedstrijden

Let op, bij de jongste jeugd wedstrijden zijn er geen scheidsrechters, maar zogeheten spelbegeleidster/ers. Zij hoeven na een wedstrijd niks in te vullen op de DWF. Wel moeten zij hun namen doorgeven aan de thuis spelende coach!

Wat moet je als scheidsrechter weten en waar moet je op letten:
– Voor aanvang van de wedstrijd dienen de BEIDE coaches hun spelerslijst digitaal te hebben ingevuld. Is dit NIET gebeurt, laat de wedstrijd dan NIET beginnen!! Controleer dit!
– Zorg dat jij jouw nummer van jouw scheidsrechterskaart weet. Weet jij deze niet, of ben jij jouw scheidsrechterskaart kwijt, neem dat zo spoedig mogelijk contact op met de scheidsrechercommissaris!!
– Zorg dat de MHCC bekend is met jouw actuele mail adres en mobiele telefoonnummer. Is deze gewijzigd, of denk jij dat de MHCC niet over de correcte gegevens van jouw beschikt, geef dit dan zo spoedig mogelijk door via secretariaat@mhccoevorden.com!!!!!!
– Om te kunnen inloggen ben jij jouw scheidsrechtersnummer nodig EN een verificatie code. Deze verificatie code krijg jij van de coaches van de wedstrijd die jij op dat moment fluit.
– Neem direct ná de wedstrijd beide coaches en je collega scheidsrechter mee naar de PC in het clubhuis (vraag wel even aan een barmedewerker of jij even achter de bar mag). Ga naar de website www.mhccoevorden.com en klik op de LISA link geheel rechts op de homepage. Selecteer de optie ‘ik ben scheidsrechter’ en doorloop de stappen zoals aangegeven in de handleiding voor scheidsrechters, zoals je middels de bovenaanstaande links kunt downloaden.
Let op, je kunt ook via de smartphone inloggen en wel via:
www.mhccoevorden.com/formulier

TIP 1. Wacht niet met het invullen van de gegevens in LISA. Doe dit direct NA de wedstrijd, want of jij moet zelf nog spelen of de coach van de uit spelende partij gaat reeds naar huis.

TIP 2. Vraag ook eens aan een coach van de jongste jeugd, zij maken al langer gebruik van de DWF.

FAQ’s vinden jullie hier.

De website van de DWF vinden jullie hier.

Mochen jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met:
Ronald Braakman (mob. 06-15829153 of ronbra@home.nl) – coördinator DWF voor de MHCC
Kest Kooiker (mob. 06-3837970 of kkooiker@home.nl) – zaalcommissaris
Pim van de Griend (mob. 06-53865147 of ambergriend@home.nl) – wedstrijdsecretariaat senioren
Mieke de Vries (tel. 0524-518624 of mieke@zod.nl) – wedstrijdsecretariaat junioren