Lidmaatschap

Elk nieuw lid is welkom bij MHCC. Het inschrijfformulier download u via onderstaande link. Nieuwe leden mogen een maand kosteloos meetrainen (proeflid).

Inschrijfformulier

Het volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier kunt u inleveren bij het secretariaat:
Ronald Braakman
Mina Krusemanstraat 12
7741 WB, Coevorden
Tel. 0524-516268
E-mail: secretariaat@mhccoevorden.com

Meer weten of MHCC en hockey. Lees dan de informatie op deze pagina of in het informatieboekje via deze link: Informatie lidmaatschap 2016-2017Contributie
(per jaar)

Niet spelend lid/ trainingslid 0 t/m 65+  –  €105,00

Trimhockeylid –  18 t/m 65+ €105,00
Jeugd t/m 11 jaar  – €155,00
Jeugd 12 en 13 jaar  –  €175,00
Jeugd 14 en 15 jaar  –  €195,00
Jeugd 16 en 17 jaar  –  €220,00
Studenten* veld 18+  – €100,00
Studenten* zaal 18+ – € 40,00
Senioren veld 18 t/m 65+  –  €195,00
Senioren zaal 18 t/m 65+   – €69,50

*Voorwaarden gereduceerd tarief studenten (mbo, hbo en wo):
– digitale kopie studentenkaart indienen bij secretariaat.
– tegenprestatie t.b.v. de club zoals zitting in commissie, bestuur of andere activiteit zoals bijv. veldonderhoud e.e.a. in overleg met het bestuur.

De contributie wordt automatisch geïncasseerd over een periode van 10 maanden.
Een lidmaatschap bij MHCC geldt voor het gehele seizoen (september t/m juni). Opzegging uitsluitend schriftelijk vóór 1 mei bij het secretariaat.
In de contributie van jeugdspelers is de zaalcontributie inbegrepen. 


Algemene informatie

Jeugd
MHCC is zeer actief op gebied van jeugdhockey. Daar waar mogelijk worden jeugdtrainers via de KNHB opgeleid en krijgen uitblinkers kans zich te selecteren voor de regionale selectieteams. Bij de jongste jeugd spelen de jongens en meisjes gezamenlijk wedstrijden. Vanaf de C jeugd wordt dit gescheiden en spelen de de kinderen in een jongens of meisjes klasse (t/m A jeugd) op verschillende niveaus, afhankelijk van de sterkte van het team. De jeugdteams trainen 1 à 2 keer per week. De wedstrijden vinden voornamelijk op de zaterdagen plaats. De allerjongsten spelen in plaats van wedstrijden met regelmaat kleine toernooitjes met omliggende verenigingen. Iedereen is welkom om een maandje mee te trainen. Sticks worden dan in bruikleen gegeven.

Senioren
Als de hockeyer/ster de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, zal hij of zij worden ingedeeld in een senioren team. In sommige gevallen gaan spelers al op jongere leeftijd naar deze teams, afhankelijk van hun kwaliteiten en fysieke uithoudingsvermogen. Meestal wordt gedacht dat alleen de ervaren hockeyers in deze teams spelen. Maar in de teams zitten ook spelers die op latere leeftijd zijn gaan hockeyen. Zoals te zien in in het veteranen team, een bont gezelschap van zeer ervaren spelers tot minder ervaren spelers. Senioren trainen meestal 1x per week. De mogelijkheid voor een tweede trainingsavond is aanwezig. De wedstrijden worden gespeeld op de zondagen.

Trimhockeyers
Voor mensen die graag aan hun conditie willen werken en de hockeytechniek onder de knie willen krijgen, is er trimhockey. Bij trimhockey worden geen wedstrijden gespeeld. Maar wel doen de trimhockeyers één à twee keer per jaar aan een toernooi in de regio. Het trimhockeyteam van de MHCC bestaat op dit moment uit zo’n 25 leden. Wie een keer met deze groep meetraint proeft meteen de gezelligheid en het ongedwongen. Ervaring speelt geen rol, alleen de inzet. Na training is er natuurlijk ruimte voor een kop koffie en gezellig bijkletsen. De trimhockeyers trainen op de maandagavond en staan altijd open voor nieuwe leden. De trimhockeyer organiseren ook voor de groep gezellige avondjes uit. Voor informatie over de trimhockeygroep kan je contact opnemen met Kest Kooiker: telefoon 0524-512993 (na 19.00 uur). Nogmaals, hockeyervaring is voor deze groep niet nodig, gezelligheid is waar het hier om draait.